Gekookte aardappelen met walnootolie

De klassieke Hollandse maaltijd bestaat uit vlees, groenten en aardappelen. Gekookte aardappelen met jus. Maar Spanjaarden gieten een beetje olijfolie over hun gekookte aardappelen. Dus wij probeerden het met walnootolie. Heerlijk!

2 personen
 
Ingrediënten:


Bereidingswijze:
kook de gewenste hoeveelheid aardappelen, al dan niet niet in de schil. Bij het serveren: overgiet de aardappelen met een scheutje walnootolie en doe er naar smaak een klein beetje zout overheen. Klaar!

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Deze wordt meerdere malen per jaar verzonden en bevat altijd een recept met onze notenolie en nieuwsberichten over de oliemolen.
Aanmelden
© 2017 - 2018 Oliemolen De Kleine Muyl Walnootolie, Hazelnootolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel