Salade met danablu, vijgen

2 personen

Ingrediënten

  • 175 gram ijsbergsla in reepjes
  • 1-2 grofgeraspte wortelen (ca. 100 gram)
  • 1 rode ui in ringen
  • 75 gram Danablu
  • 50 gram geroosterde pecannoten
  • 100 gram gedroogde vijgen, in stukjes gesneden


Voor de dressing

  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • versgemalen peper en zout
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel walnootolie
  • 2 theelepels honing
  • 1 theelepel gedroogde tijm (of verse)


Bereidingswijze
Dressing: Klop alle ingrediënten tot een dressing en breng op smaak.
Salade: Doe de sla, de wortel en de ui in een grote schaal. Verdeel hierover de in stukjes gesneden Danablu, de walnoten en de vijgen. Schenk een beetje dressing over de salade en geef de rest er apart in een schaaltje bij.
Serveertip: lekker donker bruin brood.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Deze wordt meerdere malen per jaar verzonden en bevat altijd een recept met onze notenolie en nieuwsberichten over de oliemolen.
Aanmelden
© 2017 - 2018 Oliemolen De Kleine Muyl Walnootolie, Hazelnootolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel