Peren met roquefort en walnootolie

4 personen

Ingrediënten

  • 1/2 eetlepel rode wijnazijn
  • zout en peper
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1,5 eetlepel walnootolie
  • 2 rijpe handperen (doyenne de comice)
  • 100 gram verse roomkaas
  • 50 gram Roquefort, verkruimeld
  • 25 gram walnoten, grof gehakt


Bereidingswijze
Dressing kloppen van azijn, zout, peper en oliën. Peren halveren en klokhuis netjes wegsnijden, zodat ′kommetje′ontstaat. Roomkaas omroeren met Roquefort en van 2 eetlepels van de gehakte walnoten en peerholtes hiermee vullen. Peren op bordjes leggen, met dressing besprenkelen en met rest van noten bestrooien. Direct serveren.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Deze wordt meerdere malen per jaar verzonden en bevat altijd een recept met onze notenolie en nieuwsberichten over de oliemolen.
Aanmelden
© 2017 - 2024 Oliemolen De Kleine Muyl Walnootolie, Hazelnootolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel