Pappardelle met rucola, blauwaderkaas en walnootolie

4 personen

Ingrediënten

  • 500 gram verse pappardelle
  • 8 trostomaten, in plakken
  • 3 eetlepels honing-mosterddressing
  • 1 eetlepel tijm, alleen de blaadjes
  • 3 eetlepels walnootolie
  • 150 gram pittige blauwaderkaas (bijv. roquefort of fourme d'ambert), grof verkruimeld
  • 55 gram walnoten, grof gehakt
  • 75 gram rucola
  • versgemalen zwarte peper


Bereidingswijze
Kook de pappardelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel intussen de plakken tomaat over een schaal. Sprenkel er de dressing over en bestrooi ze met de tijm. Giet de pappardelle af en schep om met de walnootolie, de blauwaderkaas, de walnoten en de rucola. Breng de pasta op smaak met versgemalen zwarte peper en verdeel over vier borden of kommen. Geef de tomatensalade er apart bij.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Deze wordt meerdere malen per jaar verzonden en bevat altijd een recept met onze notenolie en nieuwsberichten over de oliemolen.
Aanmelden
© 2017 - 2018 Oliemolen De Kleine Muyl Walnootolie, Hazelnootolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel