Franse sperzieboonsalade met hazelnootdressing op basis van hazelnootolie

Ingrediënten:

  • 500 gr sperziebonen
  • 150 g blanke hazelnoten
  • 4 el hazelnootolie
  • 2 eetlepels witte wijnazijn
  • 1 1/2 el. grove Franse mosterd
  • 1 tl honing
  • zout en (versgemalen) peper


Bereidingswijze:
Maak de sperziebonen schoon en kook ze beetgaar. Hak de hazelnoten grof. Rooster in een droge koekenpan met anti-aanbaklaag de hazelnoten goudbruin. Roer in een kom de hazelnootolie, wijnazijn, mosterd en honing tot een dressing. Breng de dressing op smaak met zout en peper. Schep in een kom de sperziebonen, hazelnoten en dressing door elkaar.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Deze wordt meerdere malen per jaar verzonden en bevat altijd een recept met onze notenolie en nieuwsberichten over de oliemolen.
Aanmelden
© 2017 - 2018 Oliemolen De Kleine Muyl Walnootolie, Hazelnootolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel