Eendenborstfilet met Brugse belegen kaas, sinaasappel en hazelnootolie

Ingrediënten:

  • 150 gr gerookte eendenborstfilet in plakjes
  • 3 soorten sla
  • 1 lente-ui
  • bieslook
  • 150 gr grof geraspte Brugse Belegen
  • 1 grote sinaasappel


Hazelnootolie​-vinaigrette:

  • 4 eetlepels sinaasappelazijn
  • 1 eetlepel sinaasappelmarmelade
  • 3 eetlepels hazelnootolie
  • peper en zout


Bereidingswijze:
Pel de sinaasappel en snij hem in kleine sneetjes. Schik de gemengde sla, de lenteui, het bieslook, de sinaasappel en de gerookte eendenborst op een bord. Overgiet het geheel met de hazelnootolie-vinaigrette. Strooi er wat van de geraspte Brugse Belegen over.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Deze wordt meerdere malen per jaar verzonden en bevat altijd een recept met onze notenolie en nieuwsberichten over de oliemolen.
Aanmelden
© 2017 - 2018 Oliemolen De Kleine Muyl Walnootolie, Hazelnootolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel